Снимка: БГНЕС

Шер е била само на 18 години, когато Sonny & Cher дебютират през 1964 година, което означава, че е в центъра на вниманието вече близо 60 години. Сега, на 75 години, дивата е една от най-легендарните изпълнителки на всички времена и с отношението, увереността, енергията и външния си вид вдъхновява други музикални звезди, които дори не са били родени в началните години на кариерата ѝ, да се борят за това, което заслужават.

Сред многобройните ѝ възхитителни качества, Шер е реалист и по отношение на стареенето. Тя признава, че поддържането на форма става по-трудно с напредването на възрастта, но пък това не я спира, а я мотивира още повече и я кара да включва допълнителни упражнения в рутината си. „Трябва да работите два пъти повече. Трябва да си през цялото време във фитнеса. Но това ми харесва. Когато бях малка, бях мъжкарана. Обичах да спортувам, а сега се уча да сърфирам“, казва изпълнителката пред E!News.
 
Вечната младост на Шер може да бъде частично причислена към нейното поемане на отговорност към физическото здраве.
 
"Не може да навършите 40 години и да започнете да мислите, че Бог, правителството или някой друг ще се грижи за вас и за тялото ви. Вие сте единственият човек, който отговаря за здравето и физиката ви", категорична е тя.
 
Ето какви правила следва Шер за стройна фигура и красива кожа: 
 
Създава тенденции и се придържа към тях
 
Когато видите бляскава, прилепнала коса, която е разделена на път по средата, веднага се сещате за семейство Кардашян и най-вероятно си мислите, че те са създателите на тази тенденция. Да, ама не. Всъщност Шер се появява с такава прическа много преди Ким и сестрите ѝ да помислят за свое риалити предаване.
 
„Това е хубава визия! Видях Ким Кардашян да я прави и се зарадвах. Нося косата си така още от малка“, казва Шер пред People. Споделя, че най-вероятно тази прическа ще се задържи още малко на мода и след това ще бъде заменена от нещо съвсем различно. Според изпълнителката, такива тенденции бързо омръзват на хората, защото не предлагат разнообразие.
 
Още от тайните за красота на Шер ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase