Снимка: Getty

Жизел Бюндхен се наслаждава на слънчевото време и показва завидните си форми на плажа.

В неделя, 27 юни, 40-годишната бразилка сподели няколко снимки от ваканцията си край водата, показвайки на какъв бански се е спряла. Моделът е от две части и се състои от бикини в леопардов принт и кафяво горнище, което прилича на спортно бюстие. Тази година този стил ще е изключително модерен и все повече звезди залагат на него. Привлича вниманието, защото стяга бюста и в същото време осигурява защита срещу вълните, които понякога могат да променят местоположението на традиционните бански.

„Неделя, лято и слънце – Рай“, написа Бюндхен под кадъра, като предложи и превод на португалски. Оказва се, че моделката е сама на плажа, тъй като съпругът ѝ Том Брейди заяви в коментарите, че много му липсва. Двамата са една от любимите двойки на света, след като през 2009 година се женят и оттогава любовта им не стихва. Двамата имат и 11-годишен син Бенджамин и 8-годишна дъщеря Вивиан. Брейди също така е баща и на 13-годишния Джак, когото споделя с бившата си Бриджит Мойнахан.

Не е ясно къде точно се намира Брейди в момента, като миналата седмица той беше поздравен публично от съпругата си за Деня на бащата. Тя сподели снимка, на която той се наслаждава на конна езда заедно с трите си деца. Тази седмица футболистът трябва да участва в звездно голф събитие в Монтана.

И докато някои от нас ще се срамуват да споделят снимки от плажа, когато стигнат 40 години, то Жизел не смята да спира със секси кадрите. Пред Allure тя споделя, че е приела остаряването и промените, които ще настъпят с възрастта. „Когато погледна към тези промени и виждам всички години, които съм изживяла до момента, се чувствам изключително благодарна“, споделя моделката. Допълва, че все по-често приема кожата си и е доволна от всяко изживяване, което е изпитала до момента.

Вижте прекрасната Жизел Бюндхен в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase