БГНЕС

Дали е маркетингов трик или чиста случайност, но Меган Маркъл пусна своята дебютна книга малко след като роди второто си дете. И това, наред с нейната популярност, ѝ донесе както множество похвали, така и критики, най-вече за дебюта ѝ в четивата за малчугани. The Bench се появи в книжарниците на 8 юни, но не успя да влезе в списъка на бестселърите във Великобритания със самото си излизане на пазара.

Книгата на херцогинята, която роди своето момиченце във вторник, е стигнала до номер 205 в класацията на Amazon за страната. А по-конкретно при най-продаваните детски книги – тя е под номер 60, пише Daily Mail.
 
„Пейката“ струва 12,99 паунда, като според 39-годишната Меган, е посветена на мъжа и момчето, които карат сърцето ѝ да тупти.
 
И макар че не успя да влезе в топ 200 на бестселърите, книгата е получила сравнително висок рейтинг от страна на читателите до момента. По-голямата част от тях са оставили 4 от 5 звезди, като отзивите за четивото са над 20, по данни на PageSix.
 
„Пейката“ включва и малката Лилибет
 
В книгата, показваща живота им в Калифорния, наред с илюстрации на Меган, Хари и техният син Арчи, има и такива на новородената им дъщеричка, видени през погледа на художника Крисчън Робинсън. Това е изненада за всички, които я очакваха с нетърпение.
 
Бившата херцогиня обяви намеренията си още през май, но тогава останахме с впечатлението, че книгата е за връзката между половинката и сина им. Но ето че тя е планувала да покаже бебето на част от картинките. Така например Хари и 2-годишният Арчи хранят пиле, седейки на дървена пейка, а тя от своя страна люлее малката Лилибет, поставила я в слинг, носейки шапка на главата си. Разбира се, около тях са двете им кучета – лабрадор и бигъл.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase