Снимка: Pexels
Това са зодиите, които никога няма да млъкнат и ще имат последната дума. Те веднага отговарят на негативните коментари, спорят с хейтърите и няма да оставят нещата просто така. Не понасят нечестностите, търсят разплата и могат да ви унищожат. Ето кои са, според "Elite Daily".
 
Овен
 
Огнен знак, много пламенен, решителен, страстен. Овните могат да бъдат доста жестоки, когато са наранени или обидени. И тогава не ги е страх от нищо. Няма да стоят, да мислят и да се чудят, преди да отговорят на негативен коментар или забележка.
 
Не умеят да си мълчат, нито биха си наложили цензура. Импулсивни са, избухливи, казват точно това, което мислят и после ще се справят с последствията. Не се притесняват от споровете и конфликтите, особено когато има нещо нечестно.
 
Водолей
 
Когато Водолеите ви отвърнат, те ще го направят по най-оригиналния начин, за който изобщо не сте подозирали. Обичат да са креативни във всичко. При тях отговорът на обидата или негативните забележки няма да бъде емоционален или продиктуван от чувствата.
 
Ще си служат с логиката и разума и това ще съсипе враговете им. Тези зодии са инати и много решителни, ако не получат реакцията, която желаят, ще се разправят с хейтърите дълго време. Не отстъпват. Няма да се откажат или да потърсят помирение.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase