Снимка: БГНЕС

Скоро стана ясно, че Меган Маркъл и принц Хари са станали родители за втори път.

Херцогинята на Съсекс роди момиченце в петък, в болница в Санта Барбара. Малката носи името Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор - кръстена е на прабаба си кралица Елизабет Втора и на покойната си баба принцеса Даяна.
 
Източници казват, че по-големият ѝ брат Арчи вече я обожава. Той давал много целувки на Лили и ѝ се радва. Меган и Хари вече са в дома си в Монтесито.
 
"Те вече се прибраха вкъщи в Монтесито с малкото момиченце. Арчи наистина обожава своята малка сестра и ѝ дава много целувки. Той я държа, с помощта на родителите си", съобщава източник на "Us Weekly".
 
Какво още се знае за бебето четете в teenproblem.net
 

Коментари Напиши коментар

10

Грешния Софроний

преди 7 месеца

О боже, какви ужасни , античовешки деяния съм извършил в предишния си живот че ме наказваш винаги когато искам да прочета някаква новина да попадам на статии за тия плужеци от "кралски произход" ....

9

ПроСоТо

преди 7 месеца

До Анонимен...Това е отмъщението на афроамериканката за открития негативизъм,с който "Короната" я прие!..А Рижавия просто няма думата...Все пак има и един тънък момент:-Второто име на лилибела е..ДАЯНА!!!!..Направо е настъпала старата по мазола с тоя намек...Да си припомня старата..Та мисля,че изобщо не е посредствено същество Мейганката..

8

ПроСоТо

преди 7 месеца

Е,определено не са бавноразвиващи се!..Започват с целувките,а след дванадесетина години и ще си легнат...Но така се пази "синята кръв"..Впрочем,таяизвратенящина е характерна за "патрицианството" ОТ ВЕКОВЕ..И нито е тайна,нито те самите го смятат за друго,освен за "В РЕДА НА НЕЩАТА"..