Дуа Липа си тръгна с две статуетки от наградите „Брит“. И макар те да се проведоха в Лондон в средата на май, мнозина продължават да говорят за нейния триумф. А търсейки свежи идеи за пролетта, наскоро попаднахме на снимки на нейната маникюристка, която ѝ е направила така наречените „френски нокти“, но те не са с типичната бяла лента на върха.

Ако не харесвате флоралните мотиви, които са номер едно по плочките този сезон, може да изпробвате идеята, която е избрала певицата – в син цвят, с леки бели акценти.

В своя профил в Instagram певицата позира с бутилка вода, а на кадрите в галерията ѝ ясно се вижда, че френският маникюр е с тъмносин брокат. Основата пък е съвсем обикновена – с безцветен лак.

От своя страна Мишел Хъмфри, маникюристът на звездата, показва по-отблизо маникюра в социалната мрежа. При по-близките кадри се вижда, че тя е използвала два вида син брокат – по-тъмен на върха и по-светъл към основата. Като по дължината на всяка плочка има нарисувани отблясъци с бял цвят вместо традиционните облаци, с които някои нейни колеги съчетават френския маникюр в този нюанс, с който се свързва небето.

Вижте маникюра на звездата в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase