Снимка: БГНЕС

Кристен Бел най-накрая получи дългоочакваната прегръдка от родителите си.

Актрисата от „Вероника Марс“ се видя с мама и татко за първи път от година. Причината за дългата раздяла беше пандемията от коронавирус, която в момента като че ли забавя ход. Благодарение на ваксинацията и все още спазването на някои противоепидемични мерки, вирусът отслабва и ни позволява да се завърнем към нормалния си начин на живот.

„Видях родителите си за първи път от година“, написа Бел в социалните мрежи. За да отпразнува специалния ден, тя публикува снимка с Том и Лори Бел, като и тримата все още носят маски. Оказва се, че поводът за празнуване е бил двоен – освен дългоочакваната среща между семейството, в този ден Том Бел е имал и рожден ден. „Изведохме татко на вечеря и той каза, че за нищо на света няма да си свали маската. Дори и за снимката. Наследила съм тази упоритост от него. Честит рожден ден, татко. Много се радвам, че си мой“, написа Кристен.

Вижте Кристен Бел в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

1

Спец

преди 1 месец

Сийка Ванчева също е празнувала с родителите си , но голямата разлика е че Сийка си я познаваме, а тази мома си я познават може би зад океана. Та стига сте преписвачи изсмукани от пръстите статии на чуждестранни медии , а се огледайте наоколо , господа журналисти