Снимка: БГНЕС

Семейство Бекъм са на почивка.

Виктория публикува снимки на децата си - Бруклин на 22 г., Ромео на 18 г., Круз на 16 г. и Харпър на 9 г., на които се вижда как те позират до инфинити басейн. На един от кадрите се вижда, че момчетата спазват дистанция и са се наредили по височина.
 
"Слънчеви спомени за Банкерския празник в неделя. Социална дистанция от братята и сладката Харпър", написала е щастливата майка.
 
Ваканцията на семейството е по повод Банкерския празник - национален официален празник в Обединеното кралство и зависимостите на короната. 
 
Дейвид Бекъм отсъства на снимките, но вероятно е бил с жена си и децата, пишат от "Mirror".
 
Скоро той сподели, че децата му са му се подигравали, тъй като смятат, че той е прекалено стар, за да носи маратонки.
 
"Слагам чифт маратонки онзи ден и те реагират: "Наистина ли, тате? Не мислиш ли, че си малко стар за тях?". А аз казвам: "Не!"", разкрива той на конференцията "Digital MIPTV".
 
Снимките вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Поредната малоу . мна болна либерастия. Били спазвали дистанция братята.А на мама синчето, охо-бохо, ожениха ли го вече? Че без мама, и без парите на тати, няма нромално момиче да му върже.

3

Obelix

преди 1 година

Много нескопосан превод:Банкерския празник - национален официален празник в Обединеното кралство и зависимостите на короната.Ха ха ха, за какви зависимости иде реч?

2

Анонимен

преди 1 година

И тия много ме вълнуват. Също като харалампи и оная, дето орева света. А на бекъмчето по погледа можеш да му сложиш диагнозата.