Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заведе приятелка си Лолита Османова на кортовете в Хасково. Хубавицата наблюдаваше тренировката на Гришо и баща му Димитър Господинов, в компанията на майка му – Мария.

Вчера двамата се прибраха инкогнито в България, а утре Гришо има рожден ден, като навършва 30 г. След тренировката Григор обяви, че наистина е искал да се прибере у дома за празника си.

"Тук изпитвам специални чувства. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден, освен тук и след турнира в Рим усетих, че мога да го направя", сподели най-добрият ни тенисист.

Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката ми и на агента ми, който също е тук, да видят откъде съм, каза още той.

За 30-годишнината Гришо си пожела само здраве. "Видя се, че в последно време това е най-важното за всички. Тежко беше, но се надявам всичко да е отминало", сподели той и обяви, че сега трябва още повече да се пази, тъй като изкара коронавируса преди година и едва ли има още антитела.

"Още не сме решили къде ще отпразнуваме утрешния ден, ще изберем“, разкри още Григор и допълни, че гледа да се наслади на момента. Запитан какво ще му приготви майка му за празника, той заяви, че няма да мине без любимите му пържоли.

Подробности четете на Gol.bg

Коментари Напиши коментар

65

и пак

преди 2 месеца

кат излязла от нужника там и се забърсала с найлонова торбичка бил а много изненадана...

64

Анонимен

преди 2 месеца

Абе на това момче не му ли писна да се развява с крайно употребявани руски боклу*ци?? Верно е хубава, ма чак пък толкова да мисли с оная си работа... Явно е крайно ограничен откъм акъл...

63

.....

преди 2 месеца

Никой него интересува