БГНЕС

Сигурни сме, че по-голямата част от нас с нетърпение очакват лятото. Искаме вече да свалим дългите ръкави и да ги заменим с нещо по-леко и по-прохладно. Надяваме се най-накрая да имаме възможност да покажем летните си рокли, които останаха в гардероба през 2020 година и да се насладим на топлия пясък край морето.

Кейт Мидълтън обаче явно не мисли за слънчевите дни, като е насочила вниманието си към есента. Херцогинята на Кеймбридж се появи в Националната портретна галерия в Лондон за официалното пускане на книгата ѝ Hold Still. В нея са събрани снимки на 100 фотографи, които са успели да запечатат жителите на Великобритания по време на пандемията. В деня на пускането си книгата успя да се изкачи на първо място в списъка с най-продавани заглавия.
 
Позната с безупречния си стил, Кейт не изневери на себе си и заложи на красиво червено палто от Eponine, което стигаше почти до глезените и беше украсено с големи червени копчета. Херцогинята го комбинира с пола в бежов цвят, кафяви токчета и малка кафява чанта. Мидълтън се присъедини към организацията Book Fairy, която дарява книги на хора по целия свят. Тя скри 150 копия от Hold Still, които могат да бъдат намерени из цяла Великобритания.
 
Още за стила на Кейт Мидълтън ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase