БГНЕС

Рита Ора показа за пореден път, че е в перфектна форма, позирайки по бански. 30-годишната певица си даде малко почивка от снимките на „Гласът: Австралия“, като отиде на плаж. В своя Instagram тя качи няколко снимки, на които виждаме, че вече има лек тен, който отива на оранжевите ѝ бикини.

Изпълнителката позира пред камерата без никакъв грим, с множество златни бижута на врата и китките – една от тенденциите за сезона.

Звездата, която снима клип в България през зимата, често се снима полугола или носи гащеризони, прилепнали плътно по тялото, за да покаже изваяните си форми. А зад тях стои специален хранителен режим, много танци в залата и тренировки във фитнеса.

Каква е тайната на Рита Ора за поддържане на фигурата?

Строга диета

Що се отнася до хранене, певицата е доста дисциплинирана и спазва стриктна диета. Пред Shape тя разказва, че преди години, особено по турнета, не контролирала какво похапва, но в един момент установила, че не може да продължава така.

„С режима, който изпълнявам, можете да ядете доста, стига да спортувате“, обяснява Ора. И дава пример с уикенда, който започва с две варени яйца за закуска, аспержи и малко мюсли с бадемово мляко.

„За обяд имам пиле или риба със зеленчуци, а за вечеря – риба със зеленчуци и половин картоф. Плюс междинни закуски“, разкрива тя.

Нещата, които Рита въобще не консумира, са захар и хляб. Тя обаче е категорична, че никога не гладува. „Храненето не е проблемът. Става въпрос за това от какво се нуждае тялото ви, а тялото на всеки е различно“, допълва певицата с албански корени.

Следене количеството на всяка порция

Според Ора, има голямо значение не само диетата, а и самото количество храна, поставено в чинията ѝ.

Още за тайната на Рита Ора и нейната фигура четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase