Снимка: БГНЕС

 Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не са си говорили от повече от една година, съобщава източник на "Us Weekly".

Това се дължало на напрежението и лошите отношения между техните съпрузи - братята принц Уилям и принц Хари. Така или иначе, Меган и Кейт не са били много близки.
 
"Те никога не са били толкова близки, но причината, поради която не си говорят, е разривът между принц Хари и принц Уилям. Хари и Уилям са общували малко през изминалата година, но комуникацията между тях не е била приятелска от известно време. Има истинска враждебност между братята и това се пренесе върху връзката на Меган и Кейт. Това направи така, че за тях да е трудно да са приятелки или дори приятелски настроени", обяснява източникът.
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

22

Ама наистина ли...

преди 1 ден

Двамата братя Уйлям и Хари си бяха най-близки приятели и се уважаваха искрено докато ... не се случи недоразумението Меган. В момента в който тя стана жена на Хари И СЕ ПОЧНА .... Кавги, караници , обиди , скандали ....

Кой ли е виновен ? НапраУ загадка ....

21

Анонимен

преди 1 ден

Много ми дреме за тез двете държанки.

20

do 16

преди 1 ден

Глупости, имат си ред на наследяване на трона. Първо е Чарлз, после Уйлям, след това сина му. Шансовете Кейт или Меган да станат кралици са нулеви, макар, че Кейт има шанс да е жена на краля.