Снимка: BGNES
Джанет Джексън е една от певиците, която винаги се раздава на сцената. Но докато преди близо 10 години можехме да я видим да пее и танцува в по-оскъдни костюми, показващи стегнатите ѝ бедра, сега тя предпочита тъмни и широки тоалети. Да не говорим, че скоро не сме я виждали в дрехи, различни от черните. Но няколко месеца преди 55-ия ѝ рожден ден, тя е решила да промени това и да влезе във форма.

Наскоро изпълнителката сподели кадър в Instagram, на който показва как прави шпагат в залата. Според близки до нея, тя е решила да участва в популярното предизвикателство по време на пандемията, наречено #splitchallenge. При него всеки ден се изпълняват различни упражнения за разтягане и подобряване гъвкавостта на тялото.

Какво включва режимът на Джанет Джексън за перфектна форма?

Вдигане на тежести вместо кардио

Сестрата на Майкъл Джексън не обича да споделя много от рутинната си грижа в социалните мрежи. Но за сметка на това нейният треньор Полет Сиблис разкрива, че тя полага доста усилия, за да влезе във форма и за целта вдига тежести.

Още през 2017 г. инструкторът, който помага на певицата в спортуването, разкрива пред E!Online, че след раждането на сина си тя успява да свали цели 70 кг, при това без кардио упражнения.

„Правим по три или четири упражнения с тежести за гръб. Като я погледнете, ще си кажете, че е работила един час кардио с мен, но реално с тежестите се повишава сърдечната честота, с което по време на сесията също се горят мазнини“, пояснява той.

Днес певицата продължава да следва съветите на Сиблис, дори и да тренира у дома.
 
Още за режимът на Джанет Джексън - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase