БГНЕС

Мишел Обама има толкова много качества, за които светът да ѝ завижда – интелигентност, сила, борбеност и стил. Тя доказва всяко едно от тях по време на светските събития, на които присъства, като най-пресният пример беше встъпването в длъжност на президента Джо Байдън през януари 2021 година. Тогава Обама впечатли с избора си на тоалет, който все още създава медийни заглавия.

Освен гореспоменатите качества, Мишел трябва да бъде поздравена и за бляскавата си кожа, която сякаш не се подчинява на времето. Ако сте се замисляли как всъщност тя постига това, имаме подарък за вас. Дженифър Бродър, която се грижи за лицето и тялото на бившата първа дама, разкрива рутинната ѝ грижа за кожата. Козметичката предлага и измисля перфектни продукти против стареене и подобряване тонуса на кожата, които дават безупречен резултат.
 
Освен това, Обама знае как да се грижи и за вътрешната си красота, като се храни здравословно, движи се редовно и обича себе си. „Това, което ми направи впечатление при първата ни среща, беше, че тя истински вярва не само в здравословния начин на живот, грижата и любовта към себе си, но също така иска да бъде колкото се може по-естествена и да остарява с грация“, казва Дженифър пред Refinery 29.
 
Ето какво прави Мишел Обама, за да изглежда перфектно:
 
Важните витамини
 
Дженифър Бродър споделя, че първата стъпка към по-здравата кожа на Мишел е било създаването на противовъзпалителна процедура. Тогава бившата първа дама включва в рутинната си грижа витамин С и витамин А, които помагат за изравняването на тонуса и стимулират производството на колаген. За да подготви Обама за дадено събитие, Дженифър лекува лицето ѝ с продукт на базата на колаген, който съдържа и витамин С.
 
Колагенови добавки
 
„Единственото нещо, което никога не забравям, е колагеновата добавка“, казва Бродър. Тя добавя, че това е изключително важно при дълги полети, които Обама често правеше, когато съпругът ѝ беше президент. Според експерта, тези добавки съдържат електролити и помагат на тялото да се хидратира, което се отразява и на кожата. Ако пътувате със самолет, Бродър препоръчва да не слагате грим, за да оставите лицето ви да диша.
 
Още за нещата, с които Мишел Обама поддържа красотата си, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase