БГНЕС

Една от най-големите мечти на Дженифър Анистън е напът да се сбъдне. След като изгради успешна кариера в Холивуд, актрисата е готова за нова и много по-отговорна роля – тази на майка. Приключвайки със снимките на „Приятели“, тя ще осинови дете, съобщават американски издания.

Според източник на Closer, докато работела по специалния епизод заедно с Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат ЛеБланк и Матю Пери, звездата им споделила, че скоро ще си има момиченце.
 
„Тя почувствала, че събирането им отново на едно място е идеалното време за новината“, разкрива той.
 
„Момичетата, разбира се, знаеха, тъй като се виждат редовно. Тя обаче прецени, че хубавата вест ще зарадва момчетата, защото с тях е почти невъзможно да се озове на едно място, предвид натоварения им график и служебни ангажименти. Все пак, прекарвайки почти всеки ден заедно в продължение на десетилетие, те се подкрепяха взаимно през трудните моменти, като опитите на Кортни да зачене и болезнения развод на Дженифър с Брад“, коментира още информаторът.
 
Очаква се Анистън да вземе детето от сиропиталището Casa Hogar Sion в Мексико, на което помага със средства от години. По предварителни данни, това трябва да стане през юни тази година.
 
Преди няколко години, малко преди да сключи брак с Джъстин Теру, също се говореше, че Дженифър иска да осинови дете. По-късно обаче тя отрече твърденията.
 
Стартирала процедурата още миналата година
 
Актрисата е много добра приятелка с колежката си Кортни Кокс. Поддържайки силна връзка помежду си толкова години, тя става кръстница на нейната дъщеря Коко.
 
Именно Моника, както всички я знаем от сериала, в който двете играят, помага на Анистън да подготви документацията и да стартира процедурата по осиновяване. Това става още през 2020-а, но както всички знаем, за да осиновиш дете, се чака повече от година, дори и в страна като САЩ.
 
Според близки до 52-годишната актриса, тя толкова много се вълнува, че ще има момиченце, че вече е планирала и малко празненство за посрещането му, подобно на така наречените „baby shower“.
 
Защо Брад Пит не искал дете от Дженифър Анистън и как приема тя живота без деца, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase