Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън още страда от това, че теглото ѝ e било обект на интерес и тема на обсъждане, когато тя е била по-млада.

40-годишната певица смята, че обществото се е фокусирало над нейната визия и тя още страда заради някои злобни коментари за външния ѝ вид.
 
"Има прекрасно движение за боди позитивизма сега... Аз прекарах толкова много години, критикувайки се заради нереалистични стандарти за тялото, които ме караха да се чувствам като провал през цялото време. Все още имам да работя, що се отнася до самокритичността, но сега имам възможностите да заглуша тези гласове в главата ми, когато те проговорят. Вярвам, със сърцето си, че здраво тяло и разумна връзка тяло-съзнание е това, което е много важно и това ми помага да приема недостатъците като красота", коментира звездата пред "People".
 
Преди време изпълнителката разкри, че Томи Моттолла, музикален продуцент и собственик на музикална компания, ѝ е казал, че трябва да свали около 7 килограма, за да подпише договор с нея и тя да стане поп звезда.
 
Какво се случило четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase