Снимка: БГНЕС

Принц Хари проговори за ужасяващата загуба на майка си, когато той е само дете.

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастроха през 1997г., когато Хари е на 12 г. Принцът направи някои признания в предговор към книгата "Hospital by the Hill", която се издава, за да помогне на деца, които са загубили близък човек заради коронавируса.
 
"В онзи момент не исках да го повярвам или да го приема. Знам как се чувствате и искам да ви уверя, че с течение на времето, тази празнина ще бъде запълнена с толкова много любов и подкрепа. Ние всички се справяме със загубата по различен начин, но когато родител отиде в рая, на мен ми казваха, че неговият дух, неговата любов и спомените не отиват там.
 
Те са винаги с вас и може да ги запазите завинаги. Намирам това за вярно. Може да се чувствате сами, може да се чувствате тъжни, може да се чувствате ядосани, може да се чувствате зле. Това чувство ще отмине. И аз ще направя едно обещание към вас - ще се почувствате по-добре и по-силни, щом веднъж сте готови да говорите за това как ви кара да се чувствате това", пише в предговора, твърдят от "E!News".
 
Още за случващото се с Хари четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase