БГНЕС

Дългоочакваното събиране на шестимата актьори от „Приятели“ наднича зад ъгъла.

Дейвид Шуимър, който изигра Рос Гелър в популярния ситком, потвърди, че снимките за специалния епизод ще започнат съвсем скоро.
 
„Ще се случи. Всъщност, след по-малко от месец летя за Лос Анджелис“, каза той в интервю за SiriusXM. Допълва, че екипът е намерил способ да направи снимките по безопасен начин и голяма част от сцените ще бъдат навън заради ограниченията, свързани с коронавируса. 
 
Водещият Анди Коен попита Шуимър кой точно ще води специалния епизод, като се появиха спекулации, че това ще бъде Елън Дедженеръс. Актьорът обаче отрече това твърдение, като допълни, че не е сигурен дали може да разкрие името на водещия. Все пак той увери, че това няма да е и Били Кристъл. „Мога да ви изброя още хора, които няма да бъдат, но това ще отнеме доста време“, пошегува се Дейвид.
 
„Приятели“ започна през 1994 година и остана на екран до 2004-а. В шестте главни роли влязоха Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Матю Пери. Събирането на актьорите беше първоначално обявено през февруари 2020 година, когато от HBO Max заявиха, че епизодът ще бъде излъчен през май. За съжаление пандемията промени плановете и снимките бяха отложени.
 
Още за специалния епизод на „Приятели“ ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase