Снимка: Getty

Звездите често ни изненадват с интересните си решения за тоалети и аксесоари, които носят на червения килим. От година обаче забравихме какво е нормално събитие, като се научихме да гледаме как наградите се раздават дистанционно и без публика. Това обаче не попречи на актьорите и актрисите да изглеждат добре дори и у дома.

Първото наградно събитие в киното за 2021 година беше „Златен глобус“. То се проведе на 28 февруари, като бяха спазени всички мерки за сигурност срещу разпространението на коронавируса. В залата присъстваха само звездите, които презентират наградите, а водещите Тина Фей и Ейми Полър бяха дори в различни щати.

Вълнението от наградите беше много по-малко от обикновено, тъй като дори с просто око се забелязваше, че магията на Холивуд липсва от залата. Българите още повече бяха разочаровани, когато Мария Бакалова не успя да вземе „Златен глобус“ за играта си в „Борат: Последващ филм“. Сега ни остава да се надяваме за номинация за „Оскар“ и поне там да има нормална церемония.

Въпреки дистанционното раздаване на награди, успяхме да забележим няколко доста добри модни тоалета, както и красиви аксесоари. В челната ни десетка попадна и Сара Полсън, която впечатли с рокля и гипсирана ръка. Вместо да позволи на контузията да помрачи настроението ѝ, актрисата използва услугите на стилиста Карла Уелч, за да създаде най-доброто в ситуацията.

Вижте Сара Полсън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase