Снимка: БГНЕС

Марк Джейкъбс е поредната известна личност, която се ваксинира срещу COVID-19. Известният дизайнер сподели селфи от медицинския кабинет, като уточни, че са му поставили инжекция на фармацевтичната компания Pfizer.

Бившият творчески директор на Louis Vuitton показа стилна визия. Той седи на стола в болницата с яркорозов панталон, тънък черно-бял шал със щампа и черна блуза на Rick Owens, която е вдигнал нагоре. На краката си той има кожени ботуши на висок ток.

С хаштаговете към публикацията Джейкъбс изразява признателността си към медицинските работници на първа линия и напомня на последователите си да бъдат благодарни, а не хейтъри.

„Боже мой, болеше ли?“, „Аз ще получа моята ваксина в понеделник“, пишат под кадъра, на който медицинската сестра инжектира ваксината на Марк.

57-годишният дизайнер, който в момента управлява успешно своя лейбъл, споделя, че пандемията е променила завинаги модната индустрия.

Вижте как звездата се ваксинира в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Коментари Напиши коментар

2

Ал Бънди

преди 1 месец

Огромна пропаганда за тия ваксини.
И то за вирус който досега за 1 година по статистика е засегнал ЕДВА 3% от населението на замята.

1

Анонимен

преди 1 месец

"57-годишният дизайнер, който в момента управлява успешно своя лейбъл, споделя, че пандемията е променила завинаги модната индустрия."
Така я промени, че няма какво да си купиш. Минимално зареждане с грозни артикули.
Тъжно, но факт.