Снимка: Getty

Елизабет Хърли разгорещи страстите тази зима. 55-годишната актриса публикува полугола снимка, на която позира само по бели бикини и пухено палто. Земята зад нея е покрита със сняг, но изглежда, че това по никакъв начин не притеснява звездата.

„Не успях да устоя“, написа Хърли към снимката, която успя да събере хиляди харесвания само за няколко часа. Феновете ѝ веднага се насочиха към коментарите, за да изразят възхищението си от фигурата на актрисата. „Ти не си човек!“, „Безупречна богиня!“, „Как да му устоиш? Щом имаш тяло... показвай го!“, са само част от думите, които получи Елизабет.

Всеки, който погледне към снимката не може да отрече, че звездата изглежда прекрасно за своите 55 години. Стегнатото ѝ тяло и мускулите са доказателство, че волята е по-силна от възрастта и всичко може да се постигне, ако му се отдадеш напълно. Актрисата често споделя своите тайни за перфектна фигура, като казва, че трябва да намираш повече време за упражнения, да ядеш здравословни храни и да си почиваш достатъчно.

Тя обаче не обича да прекарва много време в затворени пространства и затова вместо във фитнес залата, предпочита да тренира навън. „През уикендите правя дълги разходки с кучетата ми. Опитвам да се разтягам всеки ден. Понякога правя йога или пилатес, но по-често си тренирам самостоятелно“, казва Елизабет пред The Cut. Фокусира се върху упражненията за коремни мускули, за задните части и ръцете.

Вижте Елизабет Хърли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase