Снимка: БГНЕС

Ашли Байдън, дъщерята на новоизбрания президент, казва на Джена Буш Хагер (дъщерята на Джордж Буш), че е загрижена за безопасността на баща си, след като поддръжници на Тръмп нахлуха в Капитолия на 6 януари. Тя допълва, че все пак се доверява на тайните служби и вярва, че ще направят всичко възможно важното събитие да мине без инциденти. „Той е заобиколен от толкова много защитници, че вече не се притеснявам толкова много“, казва Ашли.

Съобщава се, че администрацията на Тръмп не следва традиционните процедури за предаването на президентството и посрещането на новите обитатели на Белия Дом. Традициите повеляват бившия президент да посрещне бъдещия си наследник на чай, като през това време първите дами направят обиколка из дома. Все пак, Мелания Тръмп не се е свързала с Джил Байдън, за да я разходи из Белия дом и да ѝ разясни всичко, което е научила през последните четири години.

Ашли казва, че семейството е най-важният приоритет за новоизбрания президент. „Татко е толкова съпричастен и има способността да разпознава болката, да чувства болката на другите и да ги утешава. Имаме правило, че независимо къде се намира татко, независимо в каква среща е, ако едно от децата му се обади, съветниците трябва да го изведат оттам, за да говори по телефона“.

Ето какво трябва да знаете за голямото семейство на Джо и Джил Байдън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

3

Аз

преди 1 месец

От страна с население над 330 мил. "свободният и демократичен" избор който стадото може да направи е между двама старци. И никой не се замисля, че това не е нормално. Сивите кардинали се гаврят със света пред очите на хората.

2

Алоо, "Днес&quo

преди 1 месец

"Встъпването в длъжност на новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън ЩЕ се проведе на 20 януари".
Церемонията мина. Днес е 22 януари.

1

Анонимен

преди 1 месец

някой починали(лека им пръс), други наркоманясали,, трети корумпирани