Снимка: БГНЕС

Ашли Симпсън сподели, че има проблеми с кърменето.

Певицата стана майка за трети път през октомври миналата година. Тя дари съпруга си Еван Рос със син, който носи името Зиги Блу Рос.
 
Сега 36-годишната звезда признава, че момченцето плаче и провръща почти всеки път след хранене. Ашли се оплаква, че не знае какво да направи, за да може бебето да се почувства по-комфортно.
 
"Преди обичах да кърмя децата си. Зиги веднага започваше да суче и беше като шампион в кърменето. Всичко вървеше толкова добре, докато не забелязах колко му е неудобно - плаче и повръща след почти всяко хранене.
 
За щастие, все още трупа килограми, но аз се чувствам объркана и виновна. Заради мен ли е? Дали може да е заради нещо, което ям? Как да го успокоя?", написа изпълнителката в Instagram към снимка, на която е гушнала бебето си.
 
Още по темата и снимка вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 ден

Големината няма значение, аз с първото дете такива болки и разраняване видях, отстрани е лесно, аз почти и кърма нямах. Добре че има млека в магазина да не се мъчи.

5

Анонимен

преди 2 дни

Туй не съм го слушал още.

4

Анонимен

преди 2 дни

Кви васнинье бе. Само аку давът 20 лева къту ДПС-ту! Сал тиъ мислът за назе, декъ праиме жумбишу! И БКП-ту мисли, ама паре не давът!
А бъгърете не гласувът и накраа ниъ шъ ги кумандваме дъ ни ранът!
Ниъ сме кумунисте!