Снимка: Getty

Да, Жената-чудо може да е просто герой, който Гал Гадот играе на големия екран, но родената в Израел актриса е супергерой и в реалния живот. Освен че е една от най-добре платените актриси в Холивуд, 35-годишната дама е майка на две деца, бивша Мис Израел и съоносвател на продуцентската компания "Pilot Wave Motion Pictures".

Откакто за пръв път влезе в ролята на Жената-чудо през 2016 година, Гадот промени храненето и тренировките си, за да успее да направи почти всички каскади във филма сама. Всъщност подготовката й за новия филм "Жената-чудо 1984" сама по себе си е била изключително тежка. Когато не снима екшън сцените и не репетира каскадите, Гал е била във фитнеса за около час почти всеки ден с треньора Магнус Лигдбек.

За да бъде в крак с физическите изисквания на героинята си, ежедневната диета на Гадот е трябвало да бъде много стриктна и професионално изготвена от Лигдбек. За да поддържа енергията си докато се подготвя и снима "Жената-чудо 1984", актрисата се е хранела пет пъти на ден - три основни и две междинни хранения. Всички те са били фокусирани върху пълноценни храни и баланс на протеини, сложни въглехидрати, здравословни мазнини и, разбира се, много зеленчуци.

Основото правило на Лигдбек е било Гадот да се фокусира върху хранителната стойност на 17 от 20-те основни хранения. За останалите три звездата е можела да си позволи тестени изделия, вино и каквото и да е било друго, което сърцето й желае. Освен това тя избягва въглехидратите с висок гликемичен индекс, като бял хляб, за да поддържа енергията си стабилна.

Какво Гал Гадот слага в чинията си, за да изглежда и да се чувства като истински супергерой, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase