БГНЕС

Годината в световен мащаб може би беше тежка заради пандемията от КОВИД 19, но въпреки това, за много звезди тя беше успешна в любовен план. Редица необвързани знаменитости откриха своята перфектна половинка, именно през 2020 година. Някои от тези звезди вече направиха официалните си появи като двойка, или в профилите си в Instagram, или на червения килим. 

Сред тях са Хали Бери, Меган Фокс, Адел, Кая Гербер, Лиъм Хемсуърт, Кейти Холмс, Бен Афлек, Ребъл Уилсън, Ашли Бенсън, Нина Добрев и Мария Игнатова.
 
Бен Афлек загърби алкохолизма, след като се влюби в красивата актриса Ана де Армас (на снимката). Двамата се запознаха на снимките на общия си филм в в края на миналата година, но дебютираха връзката си в началото на 2020 г. Той вече запозна Ана с трите си деца от Дженифър Гарнър, а според слуховете Дженифър одобрявала новата връзка на бившия си мъж.
 
Българската телевизионна топводеща Мария Игнатова намери любовта отново (след като имаше връзки с Петко Димитров и Димитър Рачков) с журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Двамата обявиха любовта си както в социалните мрежи, така и в интервюта. И Мария, и Нойзи заявиха, че в лицето на другия са открили перфектната си половинка.
 
Несъмнено една от най-красивите нови двойки са 19-годишният модел Кая Гербер и младият, 23-годишен актьор Джейкъб Елорди. Те започнаха връзката си през лятото, а официално се заявиха като двойка на Хелоуин, като се дегизираха като Елвис и Присила Пресли.
 
Според слуховете Елорди, който е ексгадже на Зендая и дъщерята на Синди Крауфорд, вече живеят заедно в нейния апартамент в Ню Йорк. Джейкъб беше приет добре от родителите на Кая, които го приветстваха на последната си почивка в Лос Кабос, Мексико.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Още за новите звездни двойки през 2020 г. вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase