Снимка: БГНЕС

Четвъртият сезон на сериала „Короната“ показва любовния триъгълник между принц Чарлз, съпругата му принцеса Даяна и любовницата му Камила Паркър-Боулс.

Самият принц Чарлз признава за аферата си, но според много фенове историческата драма не представя точните събития между сина на кралицата и Камила. През 1994 година той говори за раздялата си с принцеса Даяна, казвайки, че е останал верен на съпругата си докато връзката между тях не се е пречупила безвъзвратно, изморявайки и двамата.

Въпреки че събитията в „Короната“ се случват преди повече от 30 години, Камила и Чарлз бяха публично нападнати от фенове на принцеса Даяна. Почитателите станаха толкова осъдителни, че кралската двойка наскоро забрани коментарите под публикациите си в Туитър. Според член на кралската прислуга, общественият критицизъм не е заслужен. Източникът добавя, че „Короната“ не представя достоверно нито Чарлз, нито Камила.

Херцогинята на Корнуол е много по-мила

„Бях истински фен на Даяна, докато не се запознах с херцогинята“, казва Дебора Мичъл пред Insider. Тя работи като козметик на Камила в продължение на 14 години и добавя, че съпругата на принц Чарлз е прекрасна в реалния живот. „Тя е много внимателен човек, бори се за правата на жените и когато прави някаква благотворителна дейност, я прави, защото иска. Не защото трябва или заради славата“. Според Дебора, Камила не прави нищо по задължение към короната.

Мичъл е прекарала много време както с херцогинята, така и с принцесата на Уелс. Тя е посещавала Даяна в Хайгроув, но е ходила с нея и в други кралски резиденции из цяла Великобритания, когато семейството е трябвало да пътува с цел работа или социални събирания.

Вижте повече за Камила и Чарлз в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase