Снимка: БГНЕС

Какво се случва с връзката между Григор Димитров и Лолита Османова? Това се чудят феновете на тенисиста след като двамата потвърдиха, че са заедно, споделяйки своя обща снимка. Оттогава насам българинът не е много активен в социалните мрежи. За сметка на него половинката му не спира да споделя свои снимки с мотивиращи цитати. В една от последните ѝ публикации чуваме позната мелодия, която зарадва хиляди българи.

Ако си мислите, че дъщерята на милиардера Елдар Османов е избрала да слуша някоя любима коледна песен, то дълбоко се лъжете. Рускинята е заснела видео във ферарито си, което е на фона на хита на Били Хлапето и D3MO "Бели нощи".
 
Клипът, споделен от Лолита в нейната история в Instagram, показва как тя кара из улиците на Монако, докато слуша българската рап песен.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@lola_queen)

„Случвало се е да няма лев и кво да губя. Случвало се е да чакам края в тебе влюбен. Случвало се е да изпитвам страх от тъмното. Случвало се е дори да удрям дъното“, се пее в песента, която явно допада на музикалния стил на Османова.
 
Пускайки българското парче в автомобила си, красавицата може би иска да каже нещо на Димитров, защото по-нататък в него чуваме „Ти ме промени, не мога да те заменя...“ и „Искам те като от снощи. Искам от тебе още“.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Grisho Fan (@grishofan)

Видеото на Лолита Османова и това какво най-често търсят българите за нея в Google, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase