Снимка: БГНЕС

Роузи Хънтингтън-Уайтли е модел, актриса и майка, но заслужава и още една титла – експерт по грижа за кожата. През изминалата година тя сподели няколко видеоклипа в канала си в YouTube, които ни показват нейната рутинна грижа за кожата и можем спокойно да кажем, че звездата много добре знае какво прави. Пред феновете си Роузи беше напълно откровена и призна, че се бори с чувствителна, склонна към акне кожа.

Въпреки че рядко може да видим несъвършенства по кожата на актрисата, самата тя казва, че е имала големи запушвания на порите по челюстта си около шест месеца след раждането на сина си през 2017 година. „Просто се чувствах толкова несигурна по отношение на кожата си“, казва звездата във видеата си. Тя добавя, че истински я е засегнало, когато хората са превръщали проблема ѝ в централна тема на медийни материали.

„Всеки, който се е борил с акне – независимо дали е леко, или тежко – ще разбере, че това е изключително тежко състояние и подигравките наистина могат сериозно да ударят по самочувствието на човек“, споделя Роузи. Тя започва видеото си, обяснявайки, че намирането на продукти, които не са комедогенни, е от ключово значение за предотвратяването на акне. „Комедогенните съставки са по същество утежняващи порите“, обяснява актрисата.

Роузи препоръчва да четете внимателно етикета на всеки продукт преди да го закупите. А какви са нейните тайни за перфектна кожа, разкриваме по-долу.

Сутрин и вечер

Роузи признава, че използва различни почистващи средства за сутрешната и за вечерната си рутина. Тя залага на продукти, които съдържат салицилова киселина, за да осигури на лицето си нежно възстановяване. Тъй като кожата ѝ е чувствителна, актрисата много добре знае, че трябва да използва успокояващи съставки, които да не предизвикват неприятни реакции като зачервяване и сухота.

Вижте още за Роузи Хънингтън-Уайтли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар