IStockphoto

Стабилната връзка изисква много усилия и толерантност и от двете страни. При някои двойки обаче един от партньорите може да се окаже майстор в манипулирането и винаги да се опитва да прави нещата в отношенията така, че те да вървят по неговия план. Какво прави Николета Лозанова, докато Ники Михайлов се лекува от коронавирус? Поставена под карантина заради контакта си с него, плеймейтката скучае у дома, разглеждайки социалните мрежи. А там бившият ѝ Валери Божинов продължава да разсмива с нови видеа.

Футболистът на „Левски“ качи забавно видео, с което отговаря дали е „мъж за много жени“. Слушайки песен на Софи Маринова и Константин, той отговаря с усмивка: 
 
„Аз?! Не! Само твой“ и размахва пръст, след което изтъква и че не е „специалиста по лъжи“, както се пее в парчето, на което доскоро той най-вероятно е мятал салфетки в някоя дискотека. 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Valeri Bojinov (@valeribojinov86)

 
Виждайки видеото на Божинов, който по неясни причини не е вкъщи, а в автомобила си, Ни Ло коментира: 
 
„Не ти се отразява добре карантината“, а след нея по темата се включиха още Мегз Каканашева и фенове на „Левски“. 
 
А как карантината се отразява на Николета Лозанова и оздравя ли Ники Михайло, вижте в матариала на Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

11

Калин

преди 1 година

Ало, Ало, Журналисти ли се водите от ДНЕС.БГ ИЛИ СТЕ ОТ "КОЛ И ВЪЖЕ"... Нали основната ви цел / би трябвало / е да възпитавате /поне малко/. Тези титани на мисълта и морала плащат ли ви... Питам само.....

10

Стефан

преди 1 година

До написалата великата статия.Скъпа Иванке, защо популяризирате само много простите хора в България. Четя ви отвреме на време но вече отивате към най долния кючек. Ако с това си изкарвате парите...Жалко

9

Анонимен

преди 1 година

Най тъпите животи на планетата.