Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е една от звездите на музикалната сцена, отличаваща се със свой собствен стил. През годините тя винаги е била модел на подражание, като често диктува на много жени как да се обличат, гримират и какви аксесоари да носят. Притежавайки дълга и гъста грива, тя може да експериментира с нея по най-различни начини, но като че ли в последно време небрежните къдрици са ѝ любими.

Може би една от най-разпознаваемите прически на Джей Ло е тази от „Super Bowl“ – последното грандиозно спортно събитие в Америка преди началото на пандемията. Там освен с тоалети за милиони и завидни танцувални умения, певицата показа и страхотните си къдрици.

Сценичното ѝ представяне заедно със Шакира определено ще се помни дълго. За него тя пожела да разделят косата ѝ на път по средата, като извият леко краищата ѝ. Сега, близо половин година след представянето на латино дивите, много жени продължават да копират стила им на гримиране и оформяне на косите.

Наскоро Крис Апълтън – известен коафьор в САЩ, грижещ се за прическите на сестрите Кардашян, показва нагледно как да постигнете къдриците на Джей Ло от „Super Bowl“, правейки си прическа у дома.

Вижте повече за прическата на Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase