Снимка: БГНЕС

В очакване на обявяването на новия президент на САЩ, кралицата на поп музиката Мадона каза за настоящия президент Доналд Тръмп, че мястото му е в затвора.

Тя публикува снимки в поредица от истории в Instagram, за които феновете, както и американските медии, смятат, че имат ясно послание – затвор за Тръмп.

На една от снимките се вижда оградена затворническа кула с надпис "Trump Tower". На втора се вижда как Тръмп излиза от стаята, а над него с големи букви е написано "Шоуто свърши, време е да се сбогуваме".

Освен това тя публикува още две снимки, подиграващи се на настоящия президент. Едно от обясненията е, че преброяването на всеки отделен вот е начин за провеждане на избори и че това не е "кражба на гласове", както Тръмп вече каза.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на


В друго изявление тя повтаря подкрепата си за демократа Джо Байдън, като заявява, че "гласът на народа няма да бъде заглушен".

Мадона, подобно на много холивудски звезди, подкрепи Джо Байдън на настоящите избори в САЩ.

 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Коментари Напиши коментар

74

Мими

преди 1 година

До АнонименЕ, и? Мислиш, че тя ще си разплете чорапите, че някакъв анонимник и неудачник от форума не й харесва песните?

73

Анонимен

преди 1 година

Много посредствена певица - никога не съм харесвал песните й

72

Маркиз дьо Нови Сад

преди 1 година

Кой я пита тази мазохистка. Колкото и е по-гадно толкова повече се кефи. Затова е за Байдън, при него ще и е отвратително. Приятно демек.