Pixabay

Тази неделя голяма част от българите отбелязаха Деня на народните будители и същевременно Хелоуин. От своя страна американците се приготвиха за гласуване и също се маскираха за празника на Вси Светии, които никога не пропускат. Макар и по време на пандемия, те спазиха традицията и заедно с децата си декорираха своите дворове и направиха тиквени фенери. А много известни личности ни пуснаха в домовете си, за да видим тяхната украса и интересните им костюми. 

За Хелоуин 2020 много деца на популярни лица от световния шоубизнес бяха дегизирани за първи път. Вижте кои са те: 
 
Сиара и синът ѝ Уин
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

Певицата роди преди близо два месеца и вече е в перфектна форма. Откакто синът ѝ се появи на бял свят, тя не спира да показва негови сладки снимки. Сега, когато тя и цялото семейство, се дегизира за Хелоуин, качи видео, за да покаже как е преоблякла бебето. 
 
Сиара сподели, че е взела пухкаво костюмче на куче за малкия Уин, с което той изглежда невероятно. Тя от своя страна заложи на черен латексов костюм. 
 
„Никога не съм виждала по-сладко бебе“, написа фенка на изпълнителката. 
 
Ким Кардашян и синът ѝ Псалм
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на

Типично в стила на клана Кардашян, всички се дегизираха с доста скъпи костюми, а украсата на домовете им струва цяло състояние. Съпругата на Кание Уест, например, реши да маскира децата си цели два пъти. 
 
Малко преди Хелоуин Ким показа, че е купила тигрови костюмчета за своите четирима наследници. Този Хелоуин е първи за сина ѝ Псалм, който бе роден от сурогатна майка през май 2019-а. 

Още за първия Хелоуин на звездните деца вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase