Снимка: БГНЕС

Общ преглед
Казват, че и на врага не се пожелава подобно нещо: да надживее децата си. Невероятно трудно е да понесеш такава скръб: незараснала рана остава в сърцето завинаги. Трагедията не заобикаля и звездите, свикнали на слава и живот, който обещава само щастливи и спокойни дни, пише БГНЕС. А РИА Новости разкрива трагедията на 6 звезди, изгубили децата си.

Лари Кинг

Легендарният американски журналист и телевизионен водещ преживява трагедия, която може да събори всеки. През последния месец той погреба две от децата си: 65-годишен син и 52-годишна дъщеря. Синът на Лари, Анди, почина от инфаркт в края на юли. Това беше осиновеното дете на Лари, но едва ли намалява болката от загубата. И дъщеря Чая почина от рак на белия дроб – само няколко седмици след като й беше поставена диагнозата.

"Никой не трябва да погребва децата си", написа той на страницата си в социалната мрежа.

Сега телевизионният водещ също не е в най-добра форма. Миналата година 86-годишният Кинг получи инфаркт, който дори не си спомня – беше в кома. Той беше опериран и тогава получи инсулт, а две години по-рано Кинг успя да победи белодробния рак.

Ерик Клептън

Синът му, четиригодишното дете Конър, падна от прозореца на апартамента на майка си – италианския модел Лори Дел Санто, който беше на 53-ия етаж. Трагедията силно сломи музиканта и приятели се опасяваха за състоянието му. Най-добрият китарист на планетата почти изостави музиката: само с помощта на близките, които уредиха денонощно бдение близо до него, спаси Ерик от пълна депресия. Но той още дълго ще скърби за сина си и за да увековечи по някакъв начин паметта на Конър, написа песен. Когато Ерик излезе на сцената и я изсвири на китара, в залата цареше пълна тишина. И на всички изглеждаше, че във всеки звук се чува болката от тази загуба.

Джон Траволта

Звездният актьор винаги е бил смятан за примерен и грижовен баща. Например, той добре знаеше, че синът му, шестнадесетгодишният Джет, страда от тежко заболяване – синдром на Кавазаки и не му позволява да се отдалечи на крачка от него, дори го взима със себе си на снимки. Трагедията се случва на Бахамите, където Джон Траволта и семейството му празнуват Коледа. Очевидно в празничната суматоха той не е имал време да следи сина си. Джет получава нов сърдечен пристъп и ударя главата си в ръба на ваната. Пристигащите лекари се борият за живота му няколко часа, но уви, опитите са неуспешни.

Съвсем наскоро актьорът беше застигнат от нов удар. Жената, която обичаше най-много на света, за която беше женен от 28 години, почина. Кели Престън се бори с рака, но болестта беше по-силна.

Майк Тайсън

Петгодишната дъщеря Екзотъс умира в ръцете му. И в очите на известния боксьор има сълзи: в този страдащ мъж не остава нищо от бившия Железен Майк. Вероятно всичко би могло да бъде различно, ако по-големият брат не беше разсеян от телевизора, а майката беше там. Екзотъс играе на един от тренажорите и пада с главата надолу в електрически проводник, който се завъртя около врата й. В болницата във Финикс лекарите свързват момичето с апарат за поддържане на живота. Обаче е твърде късно. И след консултация с лекари е решено да я изключат от апарата.

Силвестър Сталоун

Смъртта на най-големия син, Сейдж от инфаркт буквално шокира звездата. И той обвинява само себе си за всичко: в края на краищата на десет години лекарите откриват шум в сърцето на момчето. А Рамбо, винаги в добро здраве, дори не може да си представи, че Сейдж по това време вече има признаци на коронарна болест на сърцето. Лекарите обаче единодушно твърдят, че най-големият му син може да доживее почтена старост и да не умре на 36 години. Просто беше необходимо да пуши по-малко, да не пие големи количества сладки газирани напитки и да не седи у дома по цял ден. А примерът с баща му, който все още се занимава със спорт, очевидно никога не го е вдъхновявал.

Жерар Депардийо

С най-големия си син, Гийом той беше постоянно на нож: всяка среща между тях според традицията завършваше с кавги и скандали. Въпреки че Гийом беше негово копие – разногласията с полицията също се превърнаха в негова визитна картичка. Освен това съдбата не лиши човека от актьорски талант. И ако животът му беше различен, той, както вярваха много режисьори, щеше да сложи известния си баща в малкия си джоб. Но Гийом избра различен път: алкохолът и наркотиците станаха обичайната му страст. За своя буен и неуморим характер той неведнъж е влизал в затвора. Дори ужасен инцидент не принуди Гийом да влезе в пътя, когато си размазва крака и стана инвалид. Някога обещаващият актьор почина на 37-годишна възраст, порядъчно износеният организъм не издържа на пневмония, от която се разболява на снимачната площадка в Румъния. Жерар Депардийо едва ли ще понесе тази загуба. В крайна сметка по свой начин той обичаше нещастния си син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар