БГНЕС

Хората казват, че смъртта и данъците са най-сигурното нещо в този живот, но ние бихме добавили още нещо – фактът, че Лени Кравиц винаги ще изглежда на 25 години.

Откакто вече 56-годишният музикант стъпи на музикалната сцена с дебютния си албум „Let Love Rule“ през 1989 година, той сякаш е замразил времето и изглежда по същия начин, независимо от напредването на възрастта си. Кравиц все още кара момичетата да въздишат по него и събира милиони харесвания със снимките си в социалните мрежи.
 
Интересът от страна на женската половина кара и мъжете да се замислят каква е тайната на Лени против стареене. Наскоро изпълнителят стана лице на козметичната колекция на „Ив Сен Лоран“ и отново впечатли със сексапил. Сега той споделя тайните си за красота, с които се опитва да помогне на всеки мъж, който търси лек срещу възрастта.
 
„Използвам малко продукти“, казва звездата пред Vanity Fair. Кравиц добавя, че мие много добре лицето си с вода. Когато е на Бахамите, той използва пясъка от плажа като ексфолиант, който да премахне мръсотията и мъртвите кожни клетки. Причината за добрия ефект се крие във финия и прахообразен пясък.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lenny Kravitz (@lennykravitz) на

Още от тайните на Лени Кравиц за хубава кожа четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase