БГНЕС

Помните ли панталоните? Онези дълги неща, които останаха някъде назад в гардероба ни след началото на пандемията. Оставайки си у дома, ние забравихме за официалните тоалети, а с идването на лятото дългите дрехи бяха заменени от нещо по-прохладно и по-свободно. 

Сега обаче есента постепенно започва да настъпва и трябва да се поразровим у дома, за да намерим нещо, с което да ни е уютно в студените сутрини. И тъй като времето навън все още е променливо, изборът ни трябва да е адекватен както за ниските температури в началото на деня, така и за затоплянето с напредването на часовете. 
 
Ако не може да решите какво да облечете за работа, обърнете поглед към Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж избра невероятен тоалет за първите дни на есента. Тя се срещна с родители в парк в Лондон, за да си поговори с тях за предизвикателствата, които пандемията от коронавирус поставя. 
 
Принцесата на Уелс се появи с подобен тоалет през 80-те години на миналия век. И докато панталоните на Даяна всъщност включваха закачлив мотив, не може да се отрече, че двете визии са сходни и са идеални за сегашния сезон. Може би Кейт е искала да пропусне летните вибрации, които панталоните на Даяна излъчват и вместо това заложи на по-тъмен лилав цвят, който е подходящ за есента.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Middleton Fashion (@katemiddleton_fashion) на

Още за аутфита на Кейт Мидълтън четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase