Снимка: БГНЕС

Кейти Пери, Орландо Блум, новородената им дъщеря Дейзи Доув и синът на Орландо от Миранда Кер - Флин, са си издействали ограничителна заповед срещу мъж, наречен Уилям Тери.

Мъжът нахлувал в имота на Кейти и тормозил семейството на певицата.
Според "The Blast", звездата се е сдобила с ограничителната заповед на 15 септември, а Уилям Тери е бездомник и живее в сив автомобил седан.
 
"Не го познавам. Той е напълно непознат, който нахлу с взлом в моята собственост, преследва ме и заплашва семейството ми", написала е Кейти в официални документи.
 
Изпълнителката посочва, че на 8-и септември Уилям Тери е прескочил оградата на имота ѝ в Бевърли Хилс. Мъжът казал на охраната на Кейти, че възнамерявал да влезе в дома на певицата.
 
Още за случая четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Ехаааа

преди 1 година

Туй американските скитнизи и бездомнизи не са като нашенските.Тоя кклошар дето рови по контейнерите за някое старо парче пица и живее в 200-годишния си седан сигурно е ходил на всичките и концерти... първи е гледал премиерите на филмите с Орландо...слагал е лайкове под статиите за "великата" холивудска двойка... и един ден е решил да ги посети и поздрави ... по съседски . Пък те - ограничителна заповед. Срамота.Сигурно човека си е продал къщата и е купил тоя седан за да е близо до идолите си.

3

Корландо

преди 1 година

Ако си беше запазил лъка на Леголас, щеше да го гръмне.

2

Totenkopf

преди 1 година

Нищо не се разбира от така написан текст. Мега неграмотна си Ивета.