Снимка: БГНЕС

Виктория и Дейвид Бекъм са били заразени с коронавирус, но тайно се борили с болестта.

Те хванали вируса, докато били по партита в Ел Ей и се страхували, че са сред хората, които заразяват много околни. Някои техни роднини и членове на персонала им също се заразили, което изплашило съпрузите.
 
Виктория и Дейвид празнували в Ел Ей основаването на новия футболен клуб на Дейвид - Inter Miami, а след това хванали полет към Великобритания, за да празнуват 21-ия рожден ден на Бруклин Бекъм, който беше на 4 март. Тестовете показали, че и бившият футболист, и дизайнерката са заразени с COVID-19.
 
"Това беше абсолютно кошмарен сценарий. Дейвид беше на работа в новия си клуб Inter Miami, а Виктория и семейството летяха до там, за да го подкрепят. Те посетиха няколко бляскави събития, на които Дейвид промотираше клуба и се здрависваха и целуваха с феновете. После те летяха обратно за Лондон и бяха изпратени директно в имението си в Котсуолдс", казва източник, предават от "The Sun".
 
Но после семейството празнувало рождения ден на Бруклин, а след това се отправило на кратко пътешествие до Маями. Когато отново се върнало в Англия, Дейвид започнал да се чувства зле, а Виктория също развила някои симптоми на коронавируса - висока температура и възпалено гърло.
 
Какво още се случило - четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

6

Видял

преди 2 години

Всички работодатели също. Няма да затварят я, да мре персонала. Ай сиктир!

5

Анонимен

преди 2 години

фейк нюз

4

Анонимен

преди 2 години

Заради едно изречение ли трябваше да има препратка към друг сайт???Много сте т ъ п и Днес бг...,а статията е пълен шит.