БГНЕС

Безспорно Лейди Гага направи истинско шоу на годишните музикални награди на MTV. Освен че грабна множество награди, изпълнителката не изневери на нестандартния си стил и бе най-атрактивно облечената за вечерта. За всяко свое излизане на сцената тя сменяше по един тоалет, който вървеше с дизайнерска предпазна маска. 

„Това не беше лесна година за много хора. Това, което виждам по света, е масов триумф на смелостта. Надявам се хората в домовете си да имат големи мечти. Надявам се, че са ме видели как днес приемам тази награда и знаят колко съм благодарна. Обичам ви, пазете се, говорете открито. Може да звуча като развалена грамофонна плоча, но носете маска. Тя е знак на уважение”, коментира певицата, която видяхме да носи рога, розов наморdник и нещо като галактически шлем. 
 
Основното послание, което Лейди Гага отправи чрез трите си забележителни изпълнения, е да бъдат отговорни и носят маска. А нейните определено не са обикновени, а истински шедьовър на изкуството.  

Ето и най-впечатляващите визии с които видяхме певицата на наградите на MTV: 
 
1. Същество от друга галактика 
 
Първият костюм, с който видяхме Лейди Гага, бе за червения килим, по който преминаваха всички звезди на вечерта. Някои модни критици го определиха като междугалактически анасамбъл. 
 
Певицата носеше нещо като рокля тип шлифер в цвят металик. Тя се отличава с обемна долна част, която сякаш образува сърце, както и дълги ръкави с ластик. 
 
Да не забравяме, че на главата си Гага носеше нещо като прозрачен шлем, заради който феновете я нарекоха "същество от друга галактика". 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от WELCOME TO ℭℌℜ𝔒𝔐𝔄𝔗ℑℭ𝔄 (@chromatica.login) на

 
Роклята е на марката Area, черните й обувки на платформа са на обувки Pleaser, докато сребърните й бижута по ръцете са дело на Dena Kemp.
 
2. Мини рокля с пера 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от WELCOME TO ℭℌℜ𝔒𝔐𝔄𝔗ℑℭ𝔄 (@chromatica.login) на

 
След като шоуто започна, Гага замени металическия си тоалет с мини рокля с пера. Нейният цвеят бе в тоан с този на косата й. 
 
Моделът е на дизайнера Ирис ван Херпен. Той притежава метални отблясъци, които се преливат с други цветове, наподобяващи оперението на някои екзотични птици. 
 
Певицата съчета роклята с кожените си ботуши на голяма платформа, но най-стилният й аксесоар бе на лицето - розова маска, която прилича на шлем. 
 
Още за уникалните тоалети и маски на Лейди Гага oт наградите на MTV четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase