Музикантът Диян Славов, известен като Dj Dian Solo, разказа за близката си среща с коронавируса.

 
"Слава Богу, сега се чувствам по-добре. Изгубих обоняние, това ме накара да си направя тест. Бях чел, че това е един от симптомите. Почувствах се отпаднал. Реших да си направя тест и той излезе положителен. Бяха ми се събрали серия от последователни участия в страната, които неминуемо са свързани със стрес и различни емоции. Това явно е допринесло за сваляне на имунитета ми", обясни диджеят в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че е разбрал, че е заразен на прибиране от участие.
 
"Беше неделя, 9 август. Като се прибрах в София, беше ми едно тегаво. Докторът ми предписа някакви лекарства - имуностимуланти предимно и аспирин за разреждане на кръвта. От 1-2 дни вече съм по-добре, нямам симптоми. Имам още 10 дни карантина, ще си продължа лекарствата. Неприятна история е това цялото нещо. Не трябва обаче да игнорираме вируса, трябва да бъдем по-отговорни", подчерта музикантът.
 
Той обясни, че е качил последната си публикация във Facebook с превантивна цел, за да информира феновете си.
 
"Последното нещо, което искам, е да заразя някого. Имах участия в Лозенец, в София, във Варна - не знам къде съм го хванал. Симптомите се проявяват между 7 и 10 дни след заразяване, така че, предполагам, че съм го хванал на морето. Слава Богу, откакто се почувствах по-добре, си работя в студиото. През септември месец подготвяме специални неща с Deep Zone. До 26 август ми е карантината. Тогава пак ще си направя тест, надявам се да е отрицателен и отново ще бъде в играта", допълни ощеДидо.
 
DJ Dian Solo сподели, че има много бъдещи творчески планове заедно с Deep Zone Project, както и за соловата си кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase