"Греещите човечета" гарантират дистанцията между феновете. Снимка: Монте Мюзик

Концертите на Графа в парк център "Юнак", които са планирани на 14, 15, 16 и 17 юли, ще се проведат при 50% заетост на местата. Ще бъдат спазени и всички изисквания, актуализирани в последната заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от днес.

Организаторите са измислили и любопитен начин за спазване на изискванията за дистанция сред публиката.

В четирите поредни вечери Графа ще пее пред публика от фенове и "греещи човечета".

"Греещите човечета" са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите. Датите са четири, за да няма струпвания, осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

Във всяка една от тях на сцената преди Графа ще се качат певци от "Гласът на България", на които Влади Ампов им е бил треньор.

На 14 юли, в първата концертна вечер, преди Графа на сцената ще излезе Тино. В сряда очакваме Елена Сиракова и Александър Славчев. Алекс Георгиев ще пее на 16 юли, а в последната вечер, на 17 юли, ще чуем Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

За концертите Графа и музикантите му репетират ежедневно през последните седмици. Програмата е нова, включва последните му песни и най-големите хитове през годините. Музикалната продукция ще бъде представена за пръв път на стадион „Юнак“. Вълнението от предстоящата среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е голямо и неповторимо като емоция и ще направи концертите уникални.

След София, Графа продължава с концерти в Летните театри във Велико Търново и Варна съответно на 22 и 26 юли. В Античен театър Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще пее на 3 август.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим и на касите на билетните центрове в градовете.

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 месец

Това некадърно протеже, ако не е на държавни поръчки е пукнал от глад, но мафията и там си казва думата.

13

Анонимен

преди 1 месец

тоя може да пълне само WC-то

12

Анонимен

преди 1 месец

Хайде кротнете се бе, поне за две седмици, от мачовете нали се видя резултатът, сега тоя великият певец ще събира публика!И без него ще минем за около месец!