Снимка: БГНЕС

Кралското бебе Арчи говори все повече и вече знае няколко думи. То дори си имало любими думички, както и любими игри.

Във видео, което Меган Маркъл и принц Хари публикуваха през май, се видя, че малкият вече казва думата "тати".
 
"Той казва няколко думи, като "тати", "мама", "книга", "куче"". Той обича да си играе на криеница и да използва конструктури", казва източник на "Us Weekly".
 
Още за Арчи четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 година

До С такова имеИмето наистина е на домашен любимец. Меган преди да се срещне с Хари е имала кученце което е тъпкала с храна докато умре . То се е казвало Арчи. Прочети за живота и преди женитбата и с Хари. Ще се уплашиш. Тая се е изпокарала с цялото си семейство заради капризи . Единствено майка и я търпи само защото я е родила . В Англия се изпокара с кралското семейство и принуди Хари да се откаже от всичко само и само тя да може да си го води за носа .Надали ще изкарат дълго.

32

С такова име

преди 1 година

Хубаво детенце, нека расте здраво и да бъде умно, а не като глупавата си майка, която освен всичко друго, му сложи име, подхождащо на домашен любимец, а не на кралска особа ! Пожелавам му също да стане със силен характер, за да не се поддава толкова лесно на женски простотии като баща си !

31

Ко речи ?

преди 1 година

Какво кралско семейство? Кви' пет лева ? Хари официално поиска хората да го наричат -Просто Хари и се отказа публично от всички кралски ангажименти и титли а Меган никога не е била кралска особа ...тя дори не е англичанка и няма английско гражданство.Дори им е забранено да ползват думата "кралски"/Royal в търговските марки които побързаха да регистрират.Думата "куче" е нормална за Арчи.Все пак Арчи се е казвал домашния любимец на Меган който умира от преяждане и на когото тя кръщава сина си