Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде си има свой собствен стил, на който винаги залага. Нейна запазена марка са широките суичери, дългите ботуши, конската опашка, блестящите матови червила и котешките очи, създадени с помощта на черна очна линия.

В последно време певицата експериментира все по-често и скоро заложи на друг вид грим. В клипа към новата си песен, "Rain on Me", която е дует с Лейди Гага, двете изпълнителки залагат на бялата очна линия.
 
Явно този грим не е използван само и единствено, за да бъде по-ефектно видеото. Ариана скоро постна селфита в Instagram Stories, на които показва, че отново е гримирана с бяла очна линия, нанасена по интересен начин, и на горния, и на долния клепач.
 
Бялата очна линия може да стане хит за лятото. От "Teen Vogue" коментират, че с нея непременно ще бъде забелязани, и ще изглеждате едновременно флиртаджийски настроени, но и изискани. Ако черната очна линия, на която много хора залагат, ви е омръзнала, време е да експериментирате с бялата.
 
Бялата очна линия беше хит през 60-те, като често я използваха модели, например Туиги. Този вид грим се използва, за да може окото да изглежда по-голямо. Други знаменитости, които залагат на бяла очна линия, са Риана и Дуа Липа.
 
Снимка на Ариана с грима вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase