БГНЕС

Стоенето вкъщи понякога може да е доста скучно. Ние го знаем много добре, все пак бяхме в социална изолация близо 3 месеца. И докато при нас мерките леко започват да се разхлабват, то в САЩ нещата не изглеждат толкова добре. Там карантината продължава с пълна сила и излизанията навън не са препоръчителни.

 Затова всички жители на Щатите се опитват някак да запълнят времето си у дома. В това число се включват и звездите, които въпреки бляскавия си живот в големите имения, също нямат търпение да започнат отново партитата, светските събития и модните седмици. Тъй като все още не се знае кога ще бъдат разпънати червените килими, Елизабет Хърли се погрижи да си спомним за един момент, случил се преди цели 21 години.
 
Актрисата публикува снимка в Instagram, на която носи рокля, с която се появи на награждаването на най-добрите дизайнери през 1999 година. Тогава Хърли залага на лилаво Versace, което сякаш е направено точно за нейните извивки. Под ръка с тогавашния си приятел Хю Грант, звездата накара фотографите да вперят обективите си в нея. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) на

 
Как е изглеждала Елизабет Хърли със същата рокля, но преди 21 години, вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 седмица

Може да ми е майка, но все пак не ми е!

3

Лиз

преди 1 седмица

Видя ли Лиз Хърли отварям! Независимо за какво става въпрос ;)

2

!!!!

преди 1 седмица

Уникална жена! Невероятна!