Снимка: БГНЕС

Мадона скоро разкри, че има антитела за коронавирус. Сега 61-годишната изпълнителка призна, че е изкарала болестта през март, заедно с някои други членове на екипа си.

"Само за да изясня нещата за хора, които по-скоро биха повярвали на сензационни заглавия, вместо да направят свое проучване за природата на този вирус - сега аз не съм болна. Когато тестът ти за антитела е позитивен, това означава, че си прекарал вируса. Ясно е, че аз съм го имала, тъй като бях болна в края на турнето си в Париж, преди около 7 седмици, заедно с много други артисти от екипа. Но по това време ние всички мислехме, че имаме много лоша настинка. Благодаря на Бог, че сме здрави и добре сега", написа тя в социалните мрежи.
 
Какво още каза Мадона - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

от някое френско бисексуално жугули сигурно го е лепнала. Тя не се спря. Иначе много плямпа за правата на жените и сексуалния тормоз, но Дрейк без малко не се изповръща на сцената когато тя реши да го целуне. И никой нищо не й каза. А на наш Пулю искаха да му спират правата заради някаква скумрия ли беше, суши ли беше...

11

Щерю

преди 2 години

Ало-ало - Грешната Мадона с големите бомби...

10

Анонимен

преди 2 години

Изпълзя.Въобще може и да не знае, закакво иде реч.Пита се кой я бута цял живот.Нито пее,нито е актриса.Помня,в миналия век,в някакво захаросанофилмче се появи и то пропадна като интерес.В тогавшно време ,краварскиятформат се стараеше и имаше аудитория.Не може, но както се случва,някой хорауспяват да заблудят света.