Pixabay

На 19 април отпразнувахме православния Великден. Тази година празникът обаче беше доста по-различен от предишните заради пандемията от коронавирус. Църковните служби бяха отслужени на открито и при строги мерки за сигурност и спазване на социална дистанция.

 
Заради COVID-19 бяхме принудени да останем вкъщи и да забравим за празнично събиране с близки и приятели. Трябваше да си кажем „Христос Воскресе“ по телефона или чрез социалните мрежи, но и това не ни спря да отпразнуваме най-светлия християнски празник.
 
Не само ние отпразнувахме Великден у дома и се чукнахме с яйца виртуално. Известните български личности също дадоха добър пример и на празника бяха #ОтговорниВкъщи и го посрещнаха само с най-близките си хора.
 
Вижте как родните звезди посрещнаха Великден:
 
Лили Иванова
 
Примата на българската естрада сподели красива снимка на своята великденска украса. Лили Иванова призова всички свои последователи да си останат вкъщи за празника. „Христос Воскресе! И нека Неговата любов остане завинаги в сърцата ни“, добави легендата.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Лили Иванова (@lili_ivanova) на

 
Още по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 
 

Коментари Напиши коментар

1

А?

преди 3 години

Че Великден е семеен празник. Нормалните хора и досега си го празнуваха вкъщи.Това, че придишни години, някаква селска *** е друсала мазни гюбеци в дискотеките и ресторантите на хотелите на Велика Събота срещу Великден е девиация, макар и масова.