Снимка: Getty

Диетите на звездите: Лейди Гага2 март 2020 16 30Сподели във FacebookЛичната й готвачка разкрива тайната
Ежедневието на Лейди Гага е доста натоварено. Изпълнителката, която в петък пусна последния си хит „Stupid Love“, се опитва да изгрее и на сцената в Холивуд. Филмът ѝ „Роди се звезда“, в който си партнира с Брадли Купър, успя да ѝ донесе награда „Оскар“ за най-добра песен.

В същото време Гага работи и над последния си студиен албум и някак си успява да поддържа чудесна форма. Звездата постоянно публикува снимки в социалните мрежи, на които изглежда перфектно и това накара доста от феновете ѝ да се зачудят каква е тайната ѝ.

На този въпрос отговаря личната ѝ готвачка Бо О'Конър, която е и близка приятелка с изпълнителката. Двете израстват заедно, преследвайки своите мечти. Пред „The New Potato“, тя признава, че Гага винаги е била привлечена от изкуството, а той си е падал по храната.

"В гимназията, аз винаги организирах вечери за своите приятели и всеки път успявах да превърна кухнята на нашите в истински хаос. Разбира се, Гага беше винаги замесена".

В момента работят заедно, а О'Конър се стреми изпълнителката да следва здравословния си начин на хранене независимо къде се намира. "Тя прави доста изтощителни турнета и затова не може да залага на лоши храни", казва тя пред The Feast.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase