Снимка: Getty

Деми Ловато идва на помощ на хората, които имат близък, който се бори със зависимост към наркотици, алкохол или друг порок. Изпълнителката влезе в болница през 2018 година заради свръхдоза. Тогава тя беше с опасност за живота, но лекарите успяха да се преборят за нея.

Година след неприятния инцидент, Ловато проговори открито за зависимостта си и битката си с нея. Тогава тя обеща на феновете си да се погрижи по-добре за здравето си и да се фокусира изцяло върху кариерата си. "Това, което научих за тази болест е, че тя не изчезва с времето. Това е нещо, с което продължавам да се боря всеки ден".

Звездата издържа на обещанието си и успя да се съвземе и да преобърне живота си. Тя пя по време на наградите "Грами" и изпълни националния химн на САЩ преди началото на Супербоул. На музикалната церемония Ловато изпя песента "Anyone", която пише само няколко дни преди да влезе в болница.

През май 2019 година Деми подписа договор с мениджъра Скутър Браун, който представлява изпълнители като Джъстин Бийбър и Ариана Гранде. Това обнадежди феновете на Ловато и те започнаха да се надяват съвсем скоро да се сдобият и с нов албум.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase