Снимка: БГНЕС

Деми Ловато се завърна отново на сцената. След като прекрати изявите си, защото лекуваше наркотичната си зависимост, тя изпя "Anyone" на сцената на наградите "Грами", участва и на Супербоул. Изпълненията ѝ трогнаха феновете ѝ, които чакаха с нетърпение нещо ново от нея.

Публикувайки обща снимка с Ашли Греъм в Instagram, Ловато сподели, че си е прекарала чудесно по време на снимките на епизода. Тя благодари на пищния модел за поканата да разкаже как е започнала да харесва тялото си и говори за стереотипите за жените в обществото.

Говорейки за всичко онова, което преживя до момента, изпълнителката разкри в предаването на модела, че вече не се срамува от тялото си. В интервю за подкаста "Pretty Big Deal", тя разкри, че се е научила на себеуважение – нещо, което не познавала преди да започне терапията.

"Когато се погледна в огледалото и имам негативни мисли, не спирам да си повтарям: Не, ти си красива, ти си невероятна. Аз те обичам. Ти си перфектна", обясни тя пред Греъм.

Ловато изтъкна, че много често я критикуват за визията и най-вече за това, че е напълняла, но не знаят какво ѝ се е случило.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase