Снимка: БГНЕС

И Матю Пери най-накрая си направи Instagram. Той беше последният от шестимата главни актьори от "Приятели", който нямаше профил в социалната мрежа.

Но колежката му Лиса Кудроу разкри, че е той е дебютирал там чрез публикация в собствения си профил. Тя качи стара снимка с него и написа: "Най-накрая!!! Йе! Не мога да повярвам на очите си! Очите ми! Добре дошъл в Instagram".
 
Феновете харесаха поста на Лиса, тъй като в обръщението ѝ има емблематичен цитат от един от епизодите на сериала. Тя крещи "Очите ми", когато в пети сезон на "Приятели" вижда през прозореца как в отсрещния апартамент Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Матю Пери) се целуват.
 
Матю веднага събра много последователи в социалната мрежа. Той още не е публикувал снимки, но е написал в профила си: "Какво е това? Моят Instagram акаунт?".
 
През октомври миналата година Дженифър Анистън също дебютира в тази мрежа и предизвика истински фурор.
Първата снимка, която тя качи, беше селфи със състава от сериала - Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. "И сега сме приятели в Instagram също", написа тя.
 
Снимката на Матю и Лиса вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

Бяха млади и готини... :-(

3

Анонимен

преди 2 години

Най-безсмислените и безсъдържателниписанки са тези, дето някакви си хора се снимали в разни социални медии. По-големи безсмислици няма.

2

Анонимен

преди 2 години

Е-е-е-е-е-е, страшна новина! Откога чаках Матю Пери да си направи инстаграм акаунт! Довечера организирам купон по тоя случай. Предлагам датата, на която Матю Пери си направи акаунт в инстаграм да бъде обявена за национален празник на България.МАТЮ ПРЕЗИДЕНТ!