БГНЕС

Джъстин Бийбър не крие нищо от почитателите си. Звездата беше в Лос Анджелис, за да представи последния си албум и реши да бъде напълно откровен за изминалите няколко години. Изпълнителят си взе почивка от музиката през 2016 година, когато прекрати преждевременно последното си турне заради емоционални проблеми.

Постепенно той успя да си стъпи на краката, ожени се за Хейли Бийбър и завърши шестия си студиен албум. Всичко това обаче му се струва като сън, тъй като изпълнителят смята, че не е трябвало да бъде тук.
 
По време на среща с феновете той благодари на мениджъра си Скутър Браун, с когото са от самото начало на музикалната кариера на Бийбър. „Заедно с теб се изправихме срещу сериозни предизвикателства“, каза той.
 
Изпълнителят зачекна и темата за славата, която придобива още на 13 години. Той признава, че е бил наранен от индустрията и от хората, с които е работил. Бийбър не спомена имена, но заяви, че е бил несигурен на кого може да има доверие през трудните моменти в живота си. Това силно е повлияло и на емоционалното му състояние.
 
„Мисля, че не трябва да съм жив, още по-малко – успял“.
 
Още от изповедта на Джъстин Бийбър четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase